Vinneren av pĂ„skekonkurranse🐣

Vi har kommet til 2. pÄskedag og er glad til Ä informere om at pÄskekonkurransen pÄ facebook er avslsuttet nÄ! FÞrst og fremst vil vi takke alle som har deltatt!:) De ble totalt 1200 deltakere fra bÄde Oslo og Akershus. Vi brukte Woobox.com til Ä trekke ut en tilfeldig vinner blant alle som har likt vÄres side og kommentert denne video.

Vinneren ble Natalie Norheim fra HÞnefoss som fÄr en valgfri kjole fra butikken vÄr, samt en valgfritt smykkesett og veske! Vi Gratulerer sÄ mye og HÄper du blir fornÞyd!:) Du vil bli kontaktet pÄ Facebook i nÊrmeste fremtid.

#pÄske #facebookkonkurranse #alexandraritzi #skoleball #ballkjoler #selskapskjoler #oslo #norge #majorstua #facebook #vinner

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
SĂžk etter tags
Ingen tagger enda.
FĂžlg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Kundeservice:

23 20 20 60   | Facebook 

FÞlg oss pÄ:

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2018 Alexandra Ritzi. Alle rettigheter reservert.