HVEM VI ER

OM OSS

Alexandra Ritzi er en kjolebutikk i Oslo med lang historie. Vi tilbyr tusenvis av ballkjoler og selskapskjoler i ulike stilarter og prisklasser. Hos oss kan enhver kvinne finne seg en matchende kjole i riktig størrelse og farge. Vi har flinke syerske som hjelper med å tilpasse kjole til enhver fasong. Som en solid virksomhet er vi opptatt av kundens opplevelser og samarbeider med flere skoler for å bidra til ball arrangering hvert år.

HVORFOR VI ER BEST

Alexandra Ritzi ble grunnlagt på ideen om å skape et univers der alle jenter og kvinner kan få alt de drømmer om, på ett og samme sted. Vårt mote-team søker kontinuerlig etter de nyeste og hotteste kjoler til Alexandra Ritzi. Vi legger nye produkter til ukentlig og fører blandt annet By Kriss, Gina Baconi, Michaela Louisa, Betsy & Adam, Atelie Alyce, May Queen med flere! I tillegg tilbyr vi kjoler i store størrelser, coctailkjoler, aftenkjoler og en rekke tilbehør og sko. Vi er stolte av å tilby det største utvalget av ball- og selskapskjoler i Oslo, hvor du kan finne den perfekte kjolen for enhver anledning.

VI BRYR OSS

Vi bryr oss om våre kunder og er opptatt av å gjøre dem glad og fornøyd! Derfor har vi en kunnskapsrik kundeservice som står alltid klar til å hjelpe deg. Som kvinner selv, vet vi hvor viktig det er med riktig valg og korrekt tilpasning av kjole, derfor gjennomfører vi alltid dette ved nykjøp. 

Kundeservice:

23 20 20 60   | Facebook 

Følg oss på:

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2018 Alexandra Ritzi. Alle rettigheter reservert.