VI FLYTTET!

Vi flyttet til nye butikklokaler i Lørenveien 50. Dette er et moderne og unikt butikklokale på 126 m2 beliggende i hovedgaten på Løren i Oslo med ca 4,5 meters takhøyde. Åpning av lokalene vil skje 6. juni og vi ønsker alle våre kunder velkommen til omvisning. Kom innom for en kopp kaffe, et stykke kake – og en hyggelig prat. Det finnes både T-bane- og busstopp (Løren) i Lørenveien og tar ikke mer enn ca 10 min å dra hittil fra sentrum. Flere parkeringsplasser rett utenfor butikken.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Kundeservice:

23 20 20 60   | Facebook 

Følg oss på:

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2018 Alexandra Ritzi. Alle rettigheter reservert.