Vinneren av høstenskonkurranse! ✨

Vi er glade til å informere om at høstenskonkurransen på facebook er avslsuttet nå! Først og fremst vil vi takke alle som har deltatt!:) De ble totalt 116 deltakere fra ulike deler av Norge. Vi brukte Woobox.com til å trekke ut en tilfeldig vinner blant alle som har likt våres side og kommentert denne video.

Vinneren ble Camilla Arhaug fra Lillestrøm som får fra oss et gavekort på 500 kr + 1 valgfritt smykkesett og veske! ✨✨ Vi Gratulerer så mye og Håper du blir fornøyd!:) ✨✨Du vil bli kontaktet på Facebook i nærmeste fremtid.

#facebookkonkurranse #alexandraritzi #skoleball #ballkjoler #selskapskjoler #oslo #norge #majorstua #facebook #vinner

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Kundeservice:

23 20 20 60   | Facebook 

Følg oss på:

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2018 Alexandra Ritzi. Alle rettigheter reservert.